Πολιτική Επιστροφών

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

ΔΩΡΕΑΝ αποστολές ισχύουν για όλες τις παραγγελίες άνω των €40 για όλη την Ελλάδα.


Ο χρόνος παράδοσης είναι 1 έως 3 εργάσιμες μέρες και οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός αργιών.


Για παραγγελίες κάτω των 40€ το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 4€.


Παρέχουμε την επιλογή πληρωμής με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ με επιπλέον κόστος €2,00.


Πολιτική Επιστροφών

Στέλνουμε στο χώρο σας άτομο από την συνεργαζόμενη courier όπου σας φέρνει το νέο προϊόν και ταυτόχρονα παραλαμβάνει αυτό που θέλετε να επιστρέψετε.

Η διαδικασία θα κοστίσει 5€. Αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής αρκεί το προϊόν και η αρχική του συσκευασία να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε.

Για να προχωρήσετε με τη διαδικασία επικοινωνήστε στο 28410 25048 όπου θα σημειώσουμε αναλυτικά τον κωδικό προϊόντος, το λόγο επιστροφής και τα στοιχεία σας.


Επιστροφή Χρημάτων

Εάν για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε την ηλεκτρονική παραγγελία σας και να πάρετε τα χρήματα σας πίσω, έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 10 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Τα έξοδα μεταφοράς για την επιστροφή του δέματος προς την εταιρεία στην περίπτωση υπαναχώρησης από την αγορά, επιβαρύνουν πάντοτε τον πελάτη.


Ελαττωματικό Προϊόν

Αν παραλάβετε κάποιο ελαττωματικό προϊόν ή το προϊόν δεν είναι αυτό που παραγγείλατε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 28410 25048 , και εμείς θα αναλάβουμε τα έξοδα επιστροφής (εξαιρείται το κόστος αντικαταβολής) και θα σας αποστείλουμε έναν πιστωτικό κωδικό, τον οποίο θα μπορείτε να εξαργυρώσετε σε μία επόμενη αγορά σας εντός 6 μηνών.


Κατάσταση Αποστολής

Μόλις ολοκληρωθεί η αποστολή της παραγγελίας σας λαμβάνεται ένα email από εμάς με τον αριθμό αποστολής της.

Top
0 0.00€